Over ons

lachen1

Wie zijn wij?

 

Multitherm Nederland BV is opgericht door ons: Bart Hartman en Dennis van Rossum. Samen hebben wij meer dan veertig jaar ervaring in de installatietechniek en vloerverwarmingssystemen.

 

Wij zijn gedreven om meer dan alleen vloerverwarmingsmaterialen te verkopen. Het gaat bij ons om het meedenken, vooruitdenken, doorgronden van alle aspecten van een project. Daardoor komen de betrokken partijen niet achteraf voor verrassingen te staan. Wij stellen onszelf dan ook niet tevreden met vage plannen. Maar we willen tot in detail weten hoe de keuze voor een bepaalde installatie is ontstaan, wat de wensen en eisen zijn en wat de eindgebruiker verwacht van de opgeleverde installatie. Door deze aanpak en werkwijze is het mogelijk om onze klanten volledig te ontzorgen en het hele traject – van ontwerp tot installatie – voor onze rekening te nemen.

Samenwerken en verbinden is onze kracht!

Onze visie

 

Onze bedrijfsfilosofie kenmerkt zich door een betrokken houding bij de klant. Betrouwbaarheid staat, naast nauwkeurigheid, technische vernuft en duurzaamheid, bij ons hoog in het vaandel. Dit betekent dat wij met het oog op het milieu graag zaken doen met leveranciers in de regio. Het bijkomende voordeel is dat de benodigde voorraad altijd in de buurt is. Daardoor kunnen we snel schakelen en onze werkzaamheden efficiƫnt uitvoeren.

 

Een tweede aspect van onze duurzaamheid is dat we zaken doen met bedrijven die werknemers met een arbeidsbeperking in dienst hebben. Dit zijn werknemers die zelfstandig niet in staat zijn om het wettelijk minimumloon te verdienen.

 

Wij bij Multitherm Nederland gaan voor de ultieme verbinding, zowel in de vloer als tussen u en ons!

verbinding